Besøk av to av toppene inne klassisk musikk i Norge og internasjonalt

Henning Kraggerud, fiolin

Christian Ihle Hadland, piano. 

Romanser av Beethoven, Sinding, Dvorak, Sibelius, Sarasate med flere.

Vi får besøk av to av toppene inne klassisk musikk i Norge og internasjonalt.

Fiolinisten Henning Kraggerud er en av Skandinavias mest ettertraktede utøvere. Han spiller også bratsj, og er en prisbelønnet kammermusiker. I tillegg er han dirigent og komponist med mer enn 200 verker på merittlisten. Kraggerud har opptrådt som solist med mange av verdens fremste orkestre og har samarbeidet med mange høyt profilerte dirigenter og utøvere. Han har spilt inn en rekke kritikerroste verker på CD og DVD,også egne komposisjoner, og har mottatt en rekke priser.

Christian Ihle Hadland har etablert seg i det europeiske tetsjiktet som solist, soloartist og kammermusiker. Fra 2009 og frem til 2015 var han kunstnerisk leder for Stavanger Internasjonale Kammermusikkfestival sammen med den svenske klarinettisten Martin Fröst, en stilling han nå innehar alene. Han er også tilknyttet Prof. Jiri Hlinka Piano Academy.

Hadland har opptrådt med flere av de ledende orkestrene i Europa og samarbeidet med dirigenter som Sir Andrew Davis og Herbert Blomstedt,samt musikere som Janine Jansen, Truls Mørk og Clemens Hagen. Under utdelingen av Nobels Fredspris i Oslo rådhus i 2006, spilte han soloklaver og akkompagnerte sopranen Renée Fleming og nådde dermed ut til millioner av seere.

Dato

feb 11 2019
Utløpt!

Tid

7:00 pm

Kostnad

Entre kr. 200,-/skoleu. kr. 100,-.

Sted

Steinhuset
Steinhuset
Granavollen

Arrangør

Steinhusets Venner
Steinhusets Venner

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *