Berre veit

Eline Holbø Wendelbo, idé, tekst og sang.

Arnhild Vik komposisjon og piano

Sigurd Tingstad trekkspill/accordéon musette

«Berre veit» er en konsertforestilling med sanger fra Edith Piafs repertoar samt dikt av Jon Fosse. Umiddelbart er disse to ganske så forskjellige kunstnere, men felles for Piaf og Fosse er at de gir uttrykk for at kjærligheten finnes som en selvstendig kraft som bare er – nesten uavhengig av menneskenes handlinger. Den ene roper det ufiltrert ut, den andre maner det opp fra havets dyp.
Jon Fosses dikt er tonesatt av Arnhild Vik og de ble uroppført under norsk litteraturfestival på Lillehammer våren 2019. Siden har ” Berre veit” blitt vist på Teater Innlandet.

Jon Olav Fosse er en norsk lyriker, dramatiker, prosaist og oversetter. Han bor i Statens æresbolig for fortjente kunstnere, Grotten i Oslo. Fosse har skrevet et femtitalls verk, romaner, dikt, barnelitteratur, essay og skuespill, og hans utgivelser er oversatt til over femti språk. Fosses dramatikk har blitt oppført i alle europeiske land, mest i Tyskland, Frankrike og Polen, men også for eksempel i England, USA, Brasil, Australia, Cuba, Kina, Japan og Malawi. Han har også oversatt en rekke teaterstykker og skjønnlitterære bøker.

Dato

sep 16 2021
Utløpt!

Tid

7:00 pm - 9:00 pm

Kostnad

Entre kr. 200,-/skoleu. kr. 100,-.

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *