Sommerkonsert med «Fine Blend»

A capella koret «Fine Blend»

Man tager åtte kresent utvalgte korfolk – skjærer bort piano- og gitarspill, og lar stemmene mørne to til tre år sammen. Lar sangen trekke i spicy akkorder fra pop og jazz og velsmakende musikal-harmonier. Tilsetter små doser kontraster som kler hverandre – en dash gospel og klassisk sang etter behag. Det hele serveres med en håndfull lun humor. Resultatet blir smakfull acapella-sang i fin blanding – Fine Blend. 

De åtte sangerne i Fine Blend har stor spennvidde i den musikalske bagasjen, med erfaring fra blant annet Lier Kammerkor, Oslo Filharmoniske kor, swingjazz og Oslo Gospel Choir – for å nevne noe. Deres musikalske univers består av både stille og vakre melodier, og rytmiske og smittende låter – kun framført med bruk av stemmene.

– Målet vårt er å gi publikum en god opplevelse som lagres lenge på den musikalske harddisken! – Vi synger sammen fordi det gir energi og påfyll til både oss selv og de som hører på. Når publikum forteller at de blir glade av å høre på, da gjør vi noe riktig – er budskapet fra koret.

Velkommen til en variert og spennende sommerkonsert, en riktig «fine blend»

Alle er velkomne. Medlemmer i Steinhusets Venner kan reservere to plasser på sitt medlemskap. Vil du bli medlem i Steinhusets Venner, er det bare å vippse kr. 150,- til 26999. Meld reservering til: amundbo@online.no eller sms til 92858560.

Billetter kjøpes i døra. Pris kr. 200,-.

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *