Kraggerud * 4 i Steinhuset UTSOLGT

Det er en glede for Steinhusets Venner å kunne tilby en klassisk konsert med fiolinisten Henning Kraggerud og hans tre prisbelønte barn, Alma, Hector og Franz.

Alle fire er opptatt både i inn- og utland, så dette blir en unik sjanse til å høre familien samlet.

Spesielt hyggelig er det å få besøk av tre unge talenter. Det blir spennende å følge disse videre i deres musikkariere.

Det vil bli musikk av Camille Sains Saëns, Bach, David Popper, Henning Kraggerud m.fl.

Henning Kraggerud (49) fiolinist, bratsjist og komponist

Kraggerud er kunstnerisk leder for Arktisk Filharmonisk Kammerorkester som er en del av institusjonen Arktisk Filharmoni. Han ble professor ved Barrat Due musikkinstitutt i 2000 og ved Norges musikkhøgskole i 2009. Han har vært solist ved flere av verdens ledende symfoniorkestre rundt om i verden. Blant disse er Oslo Filharmoniske Orkester, London Filharmoniske Orkester, Detroit Symfoniorkester og Cincinnati Orchestra.

Alma Serafin Kraggerud (16) fiolin

Alma vant NRKs Virtuos-konkurranse i april i år. Hun fikk tildelt Den Norske Solistprisen og presterte senere å bli nummer tre i konkurransen Eurovision Young Musicians i Frankrike i juli. Alma har vært solist med bl.a Kringkastingsorkesteret, Stavanger Symfoniorkester, Arktisk Filharmoni og Wrocław Symfoniorkester, og har blitt invitert til flere norske og utenlandske kammermusikkfestivaler.

Hector Serafin Kraggerud (13) piano

Hector er prisvinner ved flere internasjonale konkurranser som bl.a, «De Bach Au Jazz 2021» i Frankrike, «Sardoal Talent Award» i Portugal , «III Wiener Klassiker» Danubia Talents i Ungarn og «Young Musician» i Tallinn, der han ble tildelt «Promising Talent Prize».

I januar 2023 er Hector solist i Sainst Saëns klaverkonsert.

Franz Serafin Kraggerud (9) cello

Franz vant 3.pris i den internasjonale musikkonkurransen The Nutcracker i Moskva i 2021. Den unge cellisten spilte 3 sats fra Saint Saëns Cellokonsert nr.1 med Moskva Filharmoniske Orkester i finalen. Han skal spille med Oslo Filharmonien rett etter besøket i Steinhuset, og i januar skal han spille med Kringkastingsorkesteret i Stavanger.

Alle er velkomne.

Medlemmer i Steinhusets Venner kan reservere to plasser på sitt medlemskap. Vil du bli medlem i Steinhusets Venner, er det bare å vippse kr. 150,- til 26999. Meld reservering til: amundbo@online.no eller sms til 92858560.
Billetter kjøpes i døra. Kr. 250,- inkl. kaffe/kake.

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *