Fryd og Gammen

Anne Vada – sang, Frøydis Grorud – saksofoner og fløyter og Dina Førland – tangenter

Å leve i fryd og gammen er å leve i stor glede og ha det moro. Sjelden beskrives livet av kun den tilstanden, men gjennom musikk kan gode opplevelser deles, i gjenkjennelse eller av å bli presentert for noe nytt. Disse tre musikerne inviterer varmt inn til musikk, historier, dikt og lun småprat som bringer smilet fram og berører. Den erfarne trioen byr på et svært variert program; fra visepop, crossover, salmer og jazz til lettere klassisk genre. De gleder seg til å glede oss!

Anne Vada har solid musikkutdanning i bunn for sin artistkarriere som sanger, tekstforfatter og komponist. Med sin varme og særpregede stemme og nære formidling har hun i en årrekke gledet publikum i inn- og utland. Hun har gitt ut 10 soloalbum, og mottatt Spellemannsprisen for beste barne-cd.  Hun har blant annet samarbeidet med ulike musikere som Iver Kleive, Sigmund Groven, Rolf Løvland, Alexander Rybak og Frode Fjellheim. Vada har besøkt Steinhuset tre ganger tidligere, så vi vet å forvente kvalitet.

Fløytist og saksofonist Frøydis Grorud er en av Norges mest aktive liveartister. Hun er utdannet ved Agder Musikkonservatorium og Norges Musikkhøgskole. I tillegg til å ha vært frontfiguren i livebandet til NRKs Beat for Beat, har hun medvirket på en rekke cd-album, konserter, turnéer og tv-innspillinger. Hun har utgitt flere soloalbum, og samarbeidet med en rekke norske artister, spesielt Trio de Janeiro.

Dina Førland er utdannet fra Norges Musikkhøgskole Kirkemusikk, og gikk deretter pedagogisk seminar og tok hovedfagstudier ved institutt for Musikkvitenskap. I tillegg til pianist er hun også organist, samt utgjør halvparten av duoen ”Damer i rødt”.  Hun har lang erfaring i flere musikksjangere som klassisk, musikaler, viser og pop.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig og munter konsert med tre sjarmerende, dyktige og topp musikalske damer.

Alle er velkomne. Medlemmer i Steinhusets Venner kan reservere to plasser på sitt medlemskap. Vil du bli medlem i Steinhusets Venner, er det bare å vippse kr. 150,- til 26999. Meld reservering til: amundbo@online.no eller sms til 92858560. Billetter kjøpes i døra. Pris kr. 200,-.