Lillebjørn Nilsens viseskatt. Nå med venteliste.

Robert Rustad Amundsen, Lars Lothe Holm og

Hege Rimestad

Robert Rustad Amundsen, Lars Lothe Holm og Hege Rimestad hedrer Lillebjørn Nilsen på Steinhuset. De lover gjenhør med dikterens mange skikkelser og historier, fra vemodige bystemninger til muntre fisketurer. Her blir det gode muligheter til å synge med.

Hege Rimestad har vært en av landets mest profilerte felespillere siden hun var med i Amtmandens Døtre og Veslefrikk på 70-tallet. Hun har også spilt med Mari Boine, og utgitt CDene «The Seed Keeper», «Hvite pil» og «Fly som en stein» (m. Geirr Lystrup) som fikk Spellemannpris. Som komponist jobber hun med kortfilm, teater og dans. Som felespiller er hun særlig opptatt av improvisasjon, indisk fiolinteknikk og bruk av elektriske effekter. Hege er fra Grorud i Oslo, og har i snart 20 år bodd på Gran, Hadeland. Hun har flere ganger opptrådt på Steinhuset, bl.a med Annar By, Amtmandens Døtre og Halvsøstra.

Lars Lothe Holm er fra Keyserløkka midt i Oslo, og spilte sammen med Hege i undergrunnsbandet Kaniner til salgs, som ga ut plate i 1987. Denne er nå gjenutgitt i serien Norske Albumklassikere. Før dette hadde han rukket å spille i en tidlig versjon av Jokke & Valentinerne, og dukker fortsatt opp med bandet Rubel & Beat med ujevne mellomrom. Lars er kjent som en gitarist og sanger med smittende energi, som inviterer publikum til å blande seg i koret. Han er en veteran på pub-scenen i Oslo, og står bak den smått legendariske jammen på Queens pub i Oslo sammen med Robert, der noen av Norges beste musikere kan høres jevnlig.

Robert Rustad Amundsen fra Spikkestad i Buskerud har gjort seg bemerket med musikken sin i både inn og utland. Robert har komponert musikk til både teater og radio og har turnert i Tyskland, England og Norge. Han er i tillegg utdannet skuespiller. Lars og Robert ble engasjert til å spille minnekonsert noen dager etter at Lillebjørn Nilsen gikk bort, og ga folk i visedikterens nærmiljø en kjærkommen opplevelse på Alexander Kiellands plass – nærmere bestemt ved den tradisjonsrike pølsebua Syverkiosken.

Se videoklipp: https://youtu.be/5uJCrB7meGo?si=ZsZRh2ChNF-y5ioh

Medlemmer i Steinhusets Venner kan reservere to plasser til hvert arrangement.
Dette gjøres med sms til: 92858560 eller på e-post til: amundbo@online.no.
Medlemskap koster kr. 150,- pr. år. Kan vippses til: 26999. Oppgi e-postadresse. Kan også betales til bknt: 2020 08 03133.
Billetter i døra. Kr. 300,-.
 • 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder